Wednesday, March 7

✿EVENT✿

ASSALAMUALAIKUM..
Xde nak cakap banyak..entry bergambar je boleh?
Minggu lepas UiTM Kuala Terengganu ada buat event untuk budak-budak sepak takraw part 2 & part 3..

Part 2 (HSL 115)  


part 3 (HSL 225)

Memang kesian la kan kalau handle event dalam hujan ni..huhu


Budak2 part 2 kene buli dgn senior..haha..kena jadi linesman walaupun dalam hujan..kejam kan?hik3
Apepon handle event ni mmg best la..pengalaman yang tak boleh dibeli..


Akhirnya, semua dah letih dan x sabar nak balik kampung sbb cuti study week..
Bye..
 

Tuesday, March 6

6 MARCH 2012

Hye..
Hari ni tanggal 6 March 2012 aku telah berjaya buat blog yang dah lama nak buat tapi tak menjadi..huhu..
Actually, baru ada masa yang begitu lapang nak buat blog ni..sbb skarang ni tgh cuti study week..
Final just around the corner..first paper 15hb till 31hb of March..


student + dying??lol...!!
Pray for my success.. chaiyok2